Aanpassingen

Het is mogelijk om verschillende aanpassingen in uw minicar te maken. Zo kan het bijvoorbeeld zijn dat u het gaspedaal omgewisseld wilt hebben met het rempedaal. Dit kan dan door Stokhof Minicar verzorgd worden.

Bij Stokhof Minicar is het mogelijk om een minicar geheel naar uw eigen wens aan te passen. Ieder mens heeft zijn eigen verlangens en wensen. Dit begrijpen wij bij Stokhof Minicar maar al te goed, daarom is het aantal mogelijkheden ongelimiteerd. Heeft u een aanpassing nodig in uw minicar? Vertel het ons en wij kijken wat de mogelijkheden zijn.

Hieronder staan verschillende aanpassingen vermeld. Door op "Voorbeeld" te klikken gaat u naar de bijbehorende foto's.

Dit zijn niet de enige mogelijkheden die er zijn. Mocht het zo zijn dat u een aanpassing nodig heeft en dit staat er niet tussen, neem dan gerust contact met ons op want technisch gezien is bijna "alles" mogelijk.


Gas en rem omgewisseld

Het kan zo zijn dat u niet met de indeling van gas- en rempedaal overweg kan, zoals die standaard in de minicar zitten. Wij kunnen er voor zorgen dat u met veel plezier en gemak, op uw eigen manier in uw minicar kunt rijden. Door de pedalen desgewenst te verwisselen of in hoogte aan te passen.
Voorbeeld

Handbediening

Deze aanpassing is er voor mensen die niet meer mobiel genoeg zijn om met de benen het gas- en rempedaal te kunnen bedienen. Het is dan mogelijk om de bediening van het gas en de rem te verplaatsen naar het stuur. Hierdoor bent u in staat de minicar te besturen met uw handen.
Voorbeeld


Elektrisch in hoogte verstelbare stoel

Het kan nodig zijn dat uw stoel in hoogte verstelbaar moet zijn. Dit kan het in- en uitstappen vergemakkelijken. Om dit zo makkelijk mogelijk te maken voor u is deze stoel elektrisch verstelbaar. Hierdoor kost het u geen extra inspanning.
Voorbeeld


Stoelslede met rolstoelkraan
Een dergelijke aanpassing aan uw minicar gaat gepaard met veel overleg en samenwerking tussen Stokhof Minicar en u. Het is dan ook een op maat gemaakte aanpassing waar u optimaal gemak van heeft. Wanneer u in een rolstoel zit en onafhankelijk mobiel wilt zijn is dit misschien "de" oplossing voor u. Deze aanpassing zorgt er voor dat u in de minicar kunt gaan zitten aan de bijrijderszijde en vervolgens met een sledesysteem naar de bestuurderszijde kunt schuiven. Wanneer u op de juiste plaats zit, kunt u met de elektrische kraan uw rolstoel in de minicar tillen. Hierna sluit u de deur aan de bijrijderszijde op afstand en u kunt rijden!
Voorbeeld


Niet alle aanpassingen zijn mogelijk in alle merken en modellen. Dus vraag naar de mogelijkheden !!!