Secma Fun Lander

Terug naar overzicht Verzenden naar vriend Stel een vraag over deze advertentie

Prijs

€ 12.995,00

BTW/Marge
Marge
Bouwjaar
2016
Kilometerstand
0 km
Transmissie
Automaat
Aandrijving
Achterwielaandrijving
Kleur
Rood
Kleur interieur
Zwart
Brandstof
Diesel
Kracht
5PK

Opties

12V Aansluiting
Lederen bekleding
Voorruitverwarming

Informatie

Het laatste model van Secma is de Fun Lander,
Een brommobiel in jeep/pick-up uitvoering.Ontworpen om van de weg af te gaan en hard werk te leveren.

Met zijn eenvoudige componenten, alternatieve materialen en simpele techniek is deze gemakkelijk in gebruik.

De betaalbare prijs maakt deze brommobiel een ideale aanvulling in het totale aanbod van brommobielen.

De karakteristieke Secma styling weerspiegelt het plezier dat de makers in elk product terug willen laten komen.Simpelgezegd is het gewoon een retro pick-up met een classic uitstraling.
De Fun Lander is ideaal voor hard werk op ruig terrein.


Al jaren zorgen wij voor de mobiliteit van vele klanten in heel Nederland!

Bij Stokhof Minicar bent u gegarandeerd van een groot aanbod van zowel goede gebruikte als nieuwe brommobielen. Wij hebben altijd zo`n 30 brommobielen in diverse prijsklassen op voorraad staan. Op nagenoeg alle brommobielen die wij verkopen geven wij garantie zodat u onbezorgd op pad gaat.

Bent u al in het bezit van een brommobiel of heeft u een auto of brommer maar wilt u overstappen naar een brommobiel dan kunt u deze bij ons inruilen. We zullen de inruilwaarde van uw voertuig bepalen en samen bekijken wat de mogelijkheden voor u kunnen zijn. Ook kunnen wij de financiering van uw nieuwe brommobiel verzorgen. Natuurlijk kan het zijn dat u graag brommobiel zou willen rijden maar dat u geen ervaring heeft of dat u niet durft. Ook dat is geen enkel probleem. Wij kunnen ervoor zorgen dat u een aantal rijlessen kunt volgen zodat u vertrouwd op pad gaat!

Ook voor onderhoud en reparatie van uw brommobiel kunt u bij Stokhof Minicar terecht. Wij beschikken over een eigen moderne werkplaats. Tevens hebben wij een ingerichte service auto, waardoor sommige werkzaamheden al bij u voor de deur uitgevoerd kunnen worden. Mocht het nodig zijn dat de werkzaamheden in de werkplaats moeten worden uitgevoerd dan kunt u indien beschikbaar gebruik maken van een tijdelijke leen brommobiel. Bent u niet in staat uw brommobiel naar ons toe te brengen dan kunnen wij deze bij u voor de deur komen ophalen, uiteraard brengen wij hem ook weer voor u terug.

Indien u geïnteresseerd bent in één van de brommobiel modellen dan kunnen wij samen met u bepalen welk model het beste bij u past. Ook voor een vrijblijvende proefrit kunt u uiteraard altijd bij ons terecht. Wij kunnen deze bij u thuis of bij ons op de zaak organiseren. Het vervoer van en naar onze showroom verzorgen wij ook.

Terug naar overzicht Verzenden naar vriend Stel een vraag over deze advertentie